Polar BodyAge er – oversat til dansk - din fysiologiske ”krops alder”. Med andre ord, hvis du f.eks. er 40 år gammel (kronologisk alder), men din krop i testen viser, at du er 56 år (Polar BodyAge/biologisk alder), så er der noget at arbejde videre med.                                                                Du kender Polar BodyAge fra tv udsendelsen, By på Skrump, med Chris MacDonald.

Polar testen måler:

  Testen bliver mest præcis, hvis du ikke har trænet 24 timer før testen, ligesom du helst ikke må have drukket alkohol, kaffe eller røget 2 timer før test-start. Du kan bestille tid til din BodyAge Test i vores reception, hvor du også kan få yderligere information.

·           Muskelstyrke

·         Fleksibilitet

·         Et beregnet konditionstal i hvile

·         Kropssammensætning dvs. fedtprocent

·         Blodtryk i test situationen (som kan være meget forskelligt fra dit hvile blodtryk)

Muskelstyrken falder med årene, mere for kvinder end mænd. En af årsagerne er imidlertid at vi med alderen bliver mindre aktive. Ved træning kan du derfor meget let opnå en yngre muskelalder. Det samme gælder for de andre mål i testen, måske på nær blodtryk.

Med Polar Bodyage test kan vi hurtigt danne os et overblik over din fysiske tilstand. De enkelte resultater samles i en rapport som giver dig et indtryk af hvordan du klarer dig i forhold til andre på din alder, og nok mere interessant i forhold til sidst du evt. fik lavet testen.

 

    

Kontakt os for et uforpligtet konsulent besøg og hør, hvad kan vi gøre for dig og din virksomhed.

Aktiv Firma Sundhed

Aktiv Firma Sundhed

  • Adresse
    • Krondrevet 11
      4760 Vordingborg
  • Telefon

BODY AGE SUNDHEDSTEST
 

Med vores body age test kan vi hurtig danne os et overblik over dine medarbejders fysiske tilstand. De enkelte resultater samles i en rapport som giver dig et indtryk af, hvordan dine medarbejdere klarer sig i forhold til andre på samme alder. Vores Body Age Test er en omfattende fysisk test, der viser hvor ens styrke og svagheder er. Efter testen får medarbejderen en grundig og motiverende rapport, der kan anvendes som arbejdsredskab i et videre arbejde mod en sundere livsstil. Rapporten angiver også, at ofte selv små skridt, kan have stor effekt.


SUNDHEDSTJEK

Sundhedstjekket tager ca. 30-45 minutter og forgår i egnede lokaler.
Sundhedstjekket indeholder målinger samt sundhedssamtale med fastlæggelse af
personlig målsætning.


SPØRGESKEMA

Medarbejderen får udleveret et spørgeskema, som skal udfyldes.Skemaet fortæller generelle om medarbejdes livsstil. Skemaet medbringes og afleveres til sundhedtesten

FORMÅL

Man bør overveje nøje og gøre sig klart, hvad man ønsker at
opnå med målingerne, hvad man vil foretage sig ud fra resultaterne og hvad
konsekvensen kan være for de resultater, der viser sig.

MÅLSÆTNING

Resultatet fra sundhedstesten ligger til grund for den
personlige målsætning, efterfølgende anbefalede træningsplan, kostplan eller
det kunne f.eks. være et stesshåndteringskursus.

ANBEFALING

Det anbefales , at der afholdes et opfølgende sundhedstest hver
3 måned for at se om de anbefalede livsstiles ændringer har haft den ønskede
efekt.