Kontakt os for et uforpligtet konsulent besøg og hør, hvad kan vi gøre for dig og din virksomhed.

Aktiv Firma Sundhed

Aktiv Firma Sundhed

Nærvær er en af Aktiv Firma Sundhed tre grundlæggende værdier - de øvrige to er sundhed og viden. Og netop nærvær har rigtig meget med Aktiv Firma Sundhed organisationsform at gøre. Nærvær handler hos os i meget høj grad om nærværende servicering af hvert enkelt Virksomheder. Vi tage målrettet fat på virksomhedens ønsker, når de opstår.

Aktiv Firma Sundhed afspejler en drøm om at gøre en forskel for alle typer af menneskers sundhed med fysisk aktivitet på innova­tive, motiverende og sjove måder. Vi har samlet det mest kompetente trænings- og sundhedsfag­lige team.  Vi gør en mærkbar forskel for vores enkelte samarbejdsaftaler. Dette skal tydeligt kunne mærkes på de produkter og services, vi tilbyder, på det solide grundlag af viden, vi tilbyder vores produkter og services på.

Vores medarbejderteams består af dygtige træningsprofessionelle og sundhedsentusiaster med adgang til va­lid, afprøvet ekspertviden via Aktiv Firma Sundhed ekspertteams, og hvis rolle det er at sikre dig gode oplevelser omkring træning og sundhed og behandlinger uanset alder, baggrund eller trænings- og sund­hedstilstand.

Med udgangspunkt i det enkelte menneske gør vi vedvarende sundhed og træning tilgængelig og motiverende for alle alders­grupper i virksomheden.

Vores trænings- og sundhedsfaglige team består af eksperter fra fitness- og sundhedssektoren - det er deres opgave at skabe vedvarende resultater for dig.

Aktiv Firma Sundhed er kulminationen på en lang rejse frem mod at tøjle fitnessbranchens unikke evne til og så
godt som endeløse muligheder for at motivere alle typer af mennesker til at være mere fysisk aktive. Vi
ønsker at tøjle denne dynamik med en hidtil uset grad af trænings- og sundhedsfaglig professionalisme,
med en grad af faglighed.